Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™ Για μέγιστη αντοχή, πλούσια σε πρωτεΐνες! - Topseller.gr

Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™
Για μέγιστη αντοχή, πλούσια σε πρωτεΐνες!

Η Spirulina Gold EUBIAS™ θεωρείται προιόν με κορυφαία ποιότητα διότι καλλιεργείται σε περιβάλλον με μηδενική μόλυνση, μέσα σε κρυστάλλινο πεντακάθαρο νερό. Με περισσότερα από 90 ενεργά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα, η Spirulina Gold EUBIAS™ προσφέρει στον οργανισμό ριζική αναζωογόνηση. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση βιταμινών που περιέχει, θωρακίζει τον οργανισμό και συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση της κόπωσης και του άγχους. Ταυτόχρονα, η Spirulina Gold EUBIAS™ αποτελεί την πλουσιότερη πηγή φυσικής πρωτεΐνης και αμινοξέων στον κόσμο, καθώς περιέχει 60-70% πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας. Δεν περιέχει φυτοοιστρογόνα, κάτι πολύ σημαντικό για μεγάλο αριθμό γυναικών. Ταυτόχρονα επειδή καλλιεργείται σε γλυκό νερό, δεν περιέχει ποσότητα ιωδίου που θα μπορούσε να βλάψει όσους έχουν πρόβλημα με αυτό.

Ανώτερη ποιότητα χωρίς φυτο-οιστρογόνα 

Επίσης μην ξεχάσετε να επισκευθείτε το νέο μας blog που δημιουργήσαμε για την σπιρουλίνα στο:

http://www.spirulina.superfoods.gr 

Η Spirulina Gold EUBIAS™ εντάσσεται στα τρόφιμα που κυκλοφορούν σύμφωνα με τη νομοθεσία της E.U. 

180 ΦΥΤΙΚΑ ΔΙΣΚΙΑ


Σπιρουλίνα……….Μια ωραία ιστορία.

Όταν πριν 7 περίπου χρόνια ξεκίνησε η Astra Medical Hellas Superfoods να πουλά και να διαθέτει στην Ελληνική αγορά την σπιρουλίνα, η αντίδραση των φαρμακοποιών, των υπεύθυνων παραφαρμάκων των φαρμακαποθηκών αλλά και πλήθος άλλων, όπως διαφημιστές, γραφίστες, κ.α. ήταν να ρωτάνε ποιοι είναι ο Σπύρος και η Λίνα = σπιρουλίνα, αυτό το πράγμα βρωμάει, πάρτε το από εδώ, θα δημιουργήσει ζημιά σε όσους έχουν πρόβλημα με το ιώδιο και πολλές άλλες τέτοιου είδος αντιδράσεις που κυρίως βασιζόντουσαν στην άγνοια

Εμείς όμως ξέραμε τι είναι η σπιρουλίνα, την μελετούσαμε περίπου ένα χρόνο πριν την βγάλουμε στην αγορά αλλά και συνεχίζουμε να την μελετάμε, και με σιγουριά πιστεύουμε πως η γνώση που έχουμε για το φυτό αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία άλλη εταιρεία….

Το 2008 για λόγους που δεν μάθαμε ποτέ, ο Οίκος που του άνηκε η σπιρουλίνα και αναδείξαμε ταυτόχρονα με το brand αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία μας και να δώσει το μεγαλωμένο από εμάς παιδί, έτοιμο, σε άλλο __κηδεμόνα__…….αυτή όμως είναι άλλη μια ιστορία του εμπορίου που συμβαίνει συχνά ….

Η παραπάνω ιστορία όμως , μόνο καλό έκανε στην εταιρεία μας διότι αποφασίσαμε να φτιάξουμε τα δικά προϊόντα/παιδιά και να τα μεγαλώσουμε ακριβώς έτσι όπως ονειρευόμαστε, να τα νταντέψουμε και να τα καλομάθουμε σαν Έλληνες γονείς, να τα κάνουμε τα πιο λειτουργικά και όμορφα στον κόσμο……. ….Χωρίς να φοβόμαστε μην μας τα πάρει κάποιος.

Ο ισχυρισμός μας, πως κάναμε διάσημη την σπιρουλίνα στην Ελλάδα αποδεικνύεται εύκολα, η μάρκα που εκπροσωπήσαμε και διακινήσαμε πριν φτιάξουμε την σπιρουλίνα Gold Eubias, παρόλο που έχει χάσει την περισσότερη από την δυναμική που της είχαμε δώσει εξακολουθεί προς το παρόν να είναι πρώτη σε πωλήσεις ενώ πάρα πολλοί αντιπρόσωποι πλέον, εισάγουν σπιρουλίνα.

Με εκτίμηση,
Astra Medical Hellas Superfoods Ltd

Σπιρουλίνα Gold Eubias………..ας την κάνουμε Νο1

Δείτε περισσότερα εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε την Αγγελία αν σας άρεσε...